Therapeutische elastische kousen

 

Vanaf 1 januari 2024 moeten wij voor huisbezoek kosten in rekening brengen. Deze kosten bedragen: € 10,00 (word niet vergoed door uw zorgverzekering). Deze kosten dient u contant af te rekenen aan onze medewerk(st)er.

Voor deze kosten komen wij u,

bij het eerste bezoek:

  • De benen opmeten en uitleg geven omtrent alles wat uw kousen betreft.

Bij het tweede bezoek:

  • Leveren wij de kousen (eventueel aantrekhulpmiddel) en controleren of deze goed passen.

Ieder volgend bezoek kost €10,00 Controle bij klachten zijn als de klacht gegrond is gratis, is de klacht niet gegrond zijn de kosten €10,00

 

Afspraken met alle zorgverzekeraars

Wij hebben met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract via onze organisatie HHC te Hendrik Ido Ambacht.
De basisvergoeding voor alle hulpmiddelen declareren wij (HHC) rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. U hoeft hier niets voor te doen.
Wij hebben alleen de verwijsbrief van uw arts en uw gegevens verzekering nodig.
De Therapeutische kousen worden alleen vergoed vanuit de basisverzekering wanneer u hiervoor een medische indicatie heeft.

 

Eigen risico

U betaald een eigen risico als u 18 jaar of ouder bent en gebruik maakt van zorg uit het bassispakket (hieronder vallen ook de therapeutische kousen). 

Het eigen risico is een verplicht bedrsg om te betalen.

In 2024 is het eigen risico €385

U betaald dus de eerste €385

 

mailadres voor de therapeutische kousen: info@dester-hhc.nl

Klachtenformulier downloaden

Klanttevredenheid

Voor ons is het heel belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Hoewel het voor ons vanzelfsprekend is dat wij ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen met uw product kan het natuurlijk zijn dat u ons graag wil laten weten wat er goed gaat en wat er verbeterd kan worden aan onze dienstverlening. Wij horen dat graag van u zodat wij dit bij De Ster-HHC kunnen gebruiken om u nog beter van dienst te zijn.

Onderstaand formulier kunt u invullen door een rapportcijfer te geven tussen de 1 en 10 (waarbij 1 staat voor zeer slecht en 10 voor uitmuntend). Tevens kunt u een tip of suggestie geven ter verbetering van onze dienstverlening.

Onderaan het formulier klikt u na het invullen op VERSTUUR.

 

hCaptcha

Aanvraag overige compressiehulpmiddelen